Førstehjælpskursus?

Færdselsrelateret førstehjælpskursus

Førstehjælpskurset hos Stjernqvist giver dig al den nødvendige viden om førstehjælp gennem 8 timers undervisning, hvoraf 4 timer omhandler basal genoplivning, hjertestart og livredning. De sidste 4 timer handler om færdselsrelateret førstehjælp.  

Et færdselsrelateret førstehjælpskursus er lovpligtigt i forbindelse med kørekortforløbet.

Tilmeld dig førstehjælpskursus her

Fakta om førstehjælpskursus

Book tid her

Uanset om du skal bruge førstehjælpskurset i forbindelse med kørekort, eller om du vil tage kurset for at udvide dine førstehjælpskompetencer og være med til at redde liv, er du velkommen til at booke din plads på kurset herunder eller at kontakte os for mere information.

Tilmeld dig førstehjælpskursus

Lovpligtigt i forbindelse med kørekort

Hvis du skal tage kørekort, er et færdselsrelateret førstehjælpskursus en lovpligtig del af forløbet for, at du i sidste ende kan få udstedt dit kørekort.

Hvis du allerede har taget et færdselsrelateret førstehjælpskursus, er dette gyldigt i 12 måneder fra udstedelsesdatoen, hvor du blot kan nøjes med at medbringe kursusbeviset.

Hvad lærer jeg?

På et færdselsrelateret førstehjælpskursus lærer du at yde kvalificeret førstehjælp i forbindelse med færdselsuheld. Dette indebærer bl.a. generel genoplivning, hjertestart og livredning, som kan anvendes i mange situationer. Derudover lærer du også om førstehjælp specielt i forbindelse med trafikuheld.

Hvad koster et førstehjælpskursus?

Et færdselsrelateret førstehjælpskursus hos Stjernqvist koster 750 kr. og foregår intensivt i løbet af 1 dag. Kurset foregår i lokaler på Amager, Frederiksberg og i Brønshøj.