Særlig køreundervisning

Ved særlig køreundervisning skal du gennemføre 8 teorilektioner, som afsluttes med en teoriprøve, og 8 kørelektioner med en dertilhørende afsluttende køreprøve. 

I tilfælde af at der har været enten alkohol, narkotika eller lignende involveret i frakendelsen af dit kørekort, skal du gennemføre et ANT-kursus forud for påbegyndelsen af din teoriundervisning.

Læs mere om særlig køreundervisning på Borger.dk

Særlig køreundervisning

Spar 3.350 Kr.

  • 8 kørelektioner i trafikken
  • Ubegrænset teori og onlineteori med 28 prøver gælder 4 mdr.
  • Teorikursus.

Din pris 4.500 Kr.

Tilmeld dig særlig køreundervisning her

Særlig køreundervisning

Hos Stjernqvist tilbyder vi særlig køreundervisning til dig, som har fået kørselsforbud og har haft kørekort i op til 3 år. 

Inden du må starte undervisningen, skal du først kontakte Borgerservice og udfylde en ansøgning om kørekort (P23), hvoraf det fremgår, at du søger om “særlig køreundervisning”. Du kan også vælge at printe ansøgningen fra Borgerservices hjemmeside.

Kom i gang med særlig køreundervisning her

Praktisk information om særlig køreundervisning

Hvorfor skal du vælge særlig køreundervisning?

Særlig køreundervisning er til dig, som har fået et kørselsforbud og har haft kørekort i op til 3 år.

I tilfælde af at der har været enten alkohol, narkotika eller lignende involveret i frakendelsen af dit kørekort, er det nødvendigt, at du først gennemfører et ANT-kursus – før du kan påbegynde undervisningen.

P23-ansøgning og booking af køreprøve

Først skal du forbi Borgerservice og hente en ansøgning om kørekort (P23). Du kan også vælge selv at udskrive den fra Borgerservices hjemmeside.

Efterfølgende er det vigtigt, at du opretter dig i køreprøvebookningen (det system hvor køreprøverne skal bookes).

Undervisningsforløb og køreprøve

Undervisningsforløbet består af 8 teorilektioner og 8 kørelektioner, som til sidst afsluttes med en teoriprøve og en praktisk prøve. De 2 prøver kaldes samlet set for køreprøven.