Om Stjernqvist

Stjernqvist – En erfaren & anerkendt køreskole

Stjernqvist er en af Danmarks ældste køreskoler, anerkendt i generationer siden 1957, hvor vi hver dag har hjulpet danskerne et skridt tættere på kørekortet.

Vi hjælper fortsat elever hver dag gennem fleksibel undervisning, høje kvalitetskrav og stort engagement i undervisningen med fokus på pædagogisk og individuel læring. Det forpligter at være en af Danmarks ældste køreskoler, hvor vi har fokus på vores elever og fleksibilitet – Også selvom vi har travlt!

Kontakt Stjernqvist

Der var engang…

Der var engang tilbage i 1957, at en ambitiøs og serviceminded køreskole blev skabt, og den har levet lykkeligt lige siden!

Det er der heldigvis en grund til, og vi tror på at kundeservice, fleksibilitet og høj kvalitet har fået os til hvor, vi er i dag.

Vores ambition er at drive en serviceminded køreskole, som både lever op til lovgivningens krav til uddannelsesforløbet og samtidig giver eleverne noget ekstra i form af individuel læring med en indre ro og tid til fordybelse og læring.

Vores anmeldelser taler for sig selv:

Du kan tjekke nogle af anmeldelserne fra vores tidligere elever herunder.

Vi er glade for feedback og vil gerne sige tak til vores tidligere elever, som har taget sig tid til at skrive en anmeldese om deres oplevelse hos Stjernqvist – til gavn for kommende elever, som vi ser frem til at hjælpe!

Vi vil lade anmeldelserne tale for sig selv 
Trustpilot og Facebook.

Et respektfuldt samarbejde

Når du er ny i trafikken, kræver det først og fremmest tillid at kaste sig ud i det – både til din nye kørelærer og også til dig selv!

Vi tror på, at du kan, men det er også vigtigt for os at skabe tryghed og tillid baseret på et respektfuldt samarbejde.

Du vil komme til at bruge mange timer med din kørelærer, og den bedste base for læring er tryghed.

Derfor kan du regne med din kørelræer, og vi gør vores bedste for at støtte dig undervejs og at udvise respekt for forskelligheder. Gennem tillid vil din nye kørelærer skabe et respektfuldt samarbejde med masser af plads til læring.

Skal vi tales ved?

Hvis du har spørgsmål til forløbet, om Stjernqvist eller har brug for hjælp til at vælge rigtigt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt Stjernqvist køreskole her