Stjernqvist – en del af Tip Top Trafik®

Stjernqvist køreskole – en del af Tip Top Trafik®

Køreskolerne Stjernqvist og Tip Top Trafik® fusionerer og danner per 1. januar 2025 én samlet, stor kæde af køreskoler under navnet Tip Top Trafik®. Med denne sammenlægning forenes to stærke køreskoler – sammen vil vi fortsætte med at levere kørekortuddannelse af højeste kvalitet og skabe trygge rammer for alle kommende bilister.

Tilmeld dig kørekort til bil i Brønshøj Læs mere om Tip Top Trafik®
Fra den 1. januar 2025 hedder vi Tip Top Trafik®

Fra den 1. januar 2025 hedder vi Tip Top Trafik®

Tag det første skridt mod dit kørekort hos Tip Top Trafik® – her er kvalitet, sikkerhed og elevens succes altid i centrum!
Vi glæder os til køre med dig!

Du kan bestille dit kørekort via Tip Top Trafik® her.

Vores historie

Stjernqvist er en af Danmarks ældste og mest anerkendte køreskoler, som siden 1957 har hjulpet utallige elever med at opnå deres kørekort. I 2016 solgte stifter Michael Stjernqvist sit livsværk til Niels Christian Andersen, ejer af Tip Top Trafik®. For Michael Stjernqvist var det altafgørende, at skolens værdier om tillid, ordentlighed og troværdighed blev bevaret under det nye ejerskab – værdier som også er helt centrale for Tip Top Trafik®. Sammenlægningen styrker tilbuddene til de kommende elever, herunder adgang til vores køreskole-app og fleksibel teoriundervisning på tværs af alle vores afdelinger.

Se alle Tip Top Trafiks køreskoleafdelinger her.

Moderne faciliteter og bedre ressourcer

Hvad betyder sammenlægningen for dig

Køreskolerne samarbejder allerede om at skabe rammerne for den ultimative teori- og køreundervisning – og fra den 1. januar 2025 bliver de altså samlet under et navn – nemlig Tip Top Trafik®. Denne sammenlægning giver både nuværende og fremtidige elever adgang til en række eksklusive fordele og de bedste muligheder for at opnå deres kørekort.

Moderne faciliteter og bedre ressourcer

Med fusionen får Stjernqvist køreskole adgang til forbedrede faciliteter, herunder et endnu større team af erfarne og højtuddannede kørelærere, der sikrer en professionel og personlig undervisning, moderne undervisningslokaler og topmoderne køretøjer. Eleverne vil fortsat kunne nyde godt af en engagerende læringsproces, hvor teori og praksis smelter sammen på en måde, der gør køreuddannelsen både lærerig, spændende og effektiv.

Personlig service med fokus på dig

Begge køreskoler er kendte for deres dedikation til elevens succes og trivsel. Efter sammenlægningen den 1. januar 2025 garanterer vi at den personlige service bevares – hver elev kommer fortsat til at modtage den opmærksomhed og støtte, der er nødvendig for at opnå deres mål.
Vi sætter altid dig og dine behov i fokus – og det bliver kun mere tydeligt med sammenlægningen!

Dedikerede kørelærere med fokus på sikkerhed

Med et erfarent team af kørelærere, der brænder for deres fag, sikrer fusionen af køreskolerne at hver enkelt elev bliver en sikker og ansvarlig bilist. Kørelærerne er kendt for deres tålmodighed og evne til at skabe et trygt læringsmiljø, hvor eleverne kan føle sig sikre og godt vejledt gennem hele deres kørekortforløb.

Her kan du møde alle Tip Top Trafiks kørelærere.

En fremtid som Tip Top Trafik®

Med denne stærke fusion ser fremtiden lys ud. Eleverne kan forvente en køreskole, der ikke bare forbereder dem til køreprøven, men også udstyrer dem med de færdigheder og den selvtillid, der skal til for at blive sikre bilister.

Velkommen til en køreoplevelse, der går ud over det forventede – hos Stjernqvist køreskole – en del af Tip Top Trafik®

Vi glæder os til at køre med dig!

Tilmeld dig kørekort til bil i Brønshøj