Lars

Kørelærer

Lars blev som erfaren underviser uddannet kørelærer i 2021. Han har en stor passion for coaching og undervisningsteknikker, som han tager videre med sig ind i kørelærerfaget. Bliv klædt godt på både i teorilokalet og på vejene.

Karsten

Kørelærer

Pædagogik, tålmodighed og engagement er nøgleordene for Karstens undervisning. Som erfaren kørelærer lærer han dig alt, hvad du behøver, for at blive klar til køreprøven. Nå til tops i både teori og praktik sammen med Karsten.

Silas

Kørelærer

Silas blev uddannet kørelærer i 2022 og har derfor den nyeste viden på området. Med pædagogik og tålmodighed gør han alt, hvad han kan, for at få sine elever til at føle sig trygge hele vejen til kørekort

Frank

Kørelærer

Med stor tålmodighed og en bred selvindsigt sikrer Frank, at du får kørekortet i hus. Frank blev uddannet kørelærer i 2018 og har en stor passion for kørelærerfaget og punktlighed. Med tålmodighed, pædagogik og engagement lærer Frank dig alt, du behøver vide, for at blive klar til vejene.

Henrik

Kørelærer

Henrik lægger som kørelærer stor vægt på tålmodighed og pædagogik. Med mottoet: “Det skal være sjovt at køre bil”, lærer han dig hurtigt alt, hvad du behøver, for at blive klar til den endelige køreprøve.

Christian

Kørelærer

Er du på udkig efter en tålmodig og pædagogisk kørelærer, så er Christian et godt valg. Han lærer dig alt fra A-Z, så du hurtigt får styr på både teori og kørsel på vejene.

Aatif

Kørelærer

Aatif blev kørelærer i 2021 og lærer dig med stor tålmodighed at navigere i trafikken. Sæt dig ind i en Tesla model 3 og tag dit kørekort med stil. Aatif er en passioneret underviser både i teorilokalet og på vejene.