Køreteknisk kursus

Uanset om du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed, tilbyder vi køretekniske kurser til personer, der allerede har kørekort til bil (B). 

Dette kursus er for dig, som ønsker at optimere dine kørefærdigheder med en kompetent kørelærer ved din side. Du kan benytte din egen bil eller låne en af Stjernqvists skolevogne.

Tilmeld dig køreteknisk kursus her

Fakta om køreteknisk kursus

Færdigheder

I dette kursus bliver du skarp i din kørsel ved at træne forskellige bremseøvelser på både glat og tør vej, med og uden ABS bremser, øvelser i at tilbageføre bilen efter kørsel i rabat og øvelser i genoprettelse af bilen ved forhjul- og baghjulsudskridning.

Tilmeld dig køreteknisk kursus

Formål

Det køretekniske kursus er til dig, som ønsker at videreudvikle dine køreegenskaber på et mere teknisk niveau gennem forskellige øvelser. Få bedre kontrol over bilen og findpuds din kørsel med forskellige teknikker.

Forebyg trafikuheld

Med et køreteknisk kursus forbedrer du dine evner som bilist, og det kan betyde forskel mellem liv og død. Jo bedre dine køreegenskaber er, jo bedre vil du kunne forebygge eller afværge et uheld eller anden uønsket situation. Et køreteknisk kursus vil altså hjælpe dig til en mere sikker færden i trafikken!

Kørsel i dårligt vejr

I Danmark regner det ofte, og der kan forekomme sne og glatte veje i vintermånederne. Med et køreteknisk kursus er du ekstra godt forberedt på kørsel i dårlige vejrforhold og kan være med til at øge både din egen, din families og de øvrige bilisters sikkerhed.